Hoe werkt het?

Als je SOSHELP-PRO indrukt zoekt de app zelf verbinding met BHV-ers in de directe omgeving. SOSHELP-PRO zoekt altijd naar de twee dichtstbijzijnde  BHV-ers en zorgt voor een directe verbinding. Tussen degene die hulp zoekt en degenen die hulp kunnen verlenen wordt een videoverbinding gelegd. Er is dus direct contact met de eerste BHV-er die snel naar je toekomt. De tweede BHV-er kan ook direct meekijken, meepraten en bijvoorbeeld instructies geven.

Mocht SOSHELP-PRO geen contact kunnen leggen met hulpverleners, dan krijg je direct een melding om 112 te bellen. Dat kan met één eenvoudige druk op de knop 112 die dan in beeld verschijnt .

Hoe kan ik me aanmelden?

In de iOS App Store of de Google Play Store zoek je naar SOSHELP-PRO Daar vind je de app. Bij de eerste keer aanmelden wordt iedereen standaard als Medewerker ingelogd. BHV-ers worden vooraf door het hoofd van de BHV of HR aangemeld.

De Nationale BHV-App

Hoe zit het met de privacy?

SOSHELP-PRO is geen database en houdt dus geen gegevens bij. Je kunt er zelfs voor kiezen om onder een fake-naam in te loggen. Je naam is voor de werking van SOSHELP-PRO niet van belang. Er is alleen een verbinding nodig. De app zoekt alleen verbinding met gebruikers en hulpverleners. Deze telefoons moeten dus ‘zichtbaar’ voor het systeem zijn. Je beschermt je telefoon met je wachtwoord. Je telefoonnummer is niet zichtbaar en wordt ook niet geregistreerd.

Ga direct naar de SOSHELP-PRO App

Download in de AppStore  Download in Google Play

Vraag direct een Live Demonstratie aan