De SOSHELP-PRO App is de professionele upgrade van de SOSHELP App, de Nationale Veiligheids App. Helemaal op maat aangepast voor de professionele Bedrijfshulpverlening (BHV). De functionaliteiten van de App zijn daar uitermate geschikt voor.

De Nationale BHV-App

Stel: er gebeurt iets op de werkvloer waarbij direct hulp nodig is. Een BHV’er moet opgeroepen worden. Wie in het bedrijf weet nu wie de BHV’ers zijn? En wie weet hoe je die moet oproepen? Met de SOSHELP-PRO App behoren al die vragen tot het verleden.

Zou het niet fijn zijn wanneer iederéén in geval van nood een oproep kan doen en de BHV’ers dan direct geactiveerd worden. Dus alle vaste medewerkers, part-timers en bezoekers, op iedere locatie in het bedrijf. Dit kan zelfs op meerdere bedrijfslocaties en tijdelijke locaties, bijvoorbeeld bouwsites. Want iedereen die de SOSHELP-PRO App op zijn of haar telefoon heeft staan kan op elke locatie van uw bedrijf contact leggen met de BHV’ers.

De Nationale BHV-App
  • Je hoeft alleen de SOS-knop in te drukken.
  • De App zoekt zelf onmiddellijk BHV-ers die bij jou in de buurt zijn.
  • SOSHELP-PRO zorgt voor een directe videoverbinding.
  • Je hebt meteen live contact met een BHV-er.
  • Er is dus direct hulp.
De Nationale BHV-App

Daarmee is SOSHELP-PRO net zo eenvoudig en zinvol als een reddingsboei. Die werkt ook altijd, zeker als je niet meteen weet wat je moet doen. Je gooit gewoon de boei naar een drenkeling en biedt daarmee direct hulp. SOSHELP-PRO werkt altijd, zelfs op een 3G verbinding. Simpelweg de knop indrukken zorgt voor die hulp. Direct en eenvoudig.

SOSHELP-PRO

  • Eenvoudige werking
  • Direct verbinding met hulpverlener of 112
  • Werkt altijd en overal (ook op 4G)
  • Beschikbaar voor Android en iOS

De SOSHELP-PRO App vervangt in de meeste gevallen dure portofoons. Bovendien kan iederéén die de App heeft pushberichten ontvangen bij calamiteiten met instructies. Ook kan de App verschillende rapportages leveren. Bijvoorbeeld over het aantal calamiteiten, hoeveel BHV’ers op locaties aanwezig zijn of in het verleden op specifieke momenten aanwezig waren. Door slimme Geo-fenching werkt de track & trace van de App pas wanneer je op een locatie komt en schakelt de App automatisch uit als je de locatie verlaat.

Download in de AppStore  Download in Google Play

Ga direct naar de SOSHELP-PRO App