Frank van den Wildenberg
Frank van den Wildenberg

SOSHELP App van Nationale Veiligheidsapp is een idee van Frank van den Wildenberg die ruim vijfentwintig jaar ploegleider en BHV’er is geweest bij Enexis. De laatste vijf jaar in functie als BHV Coördinator voor 23 Enexis-locaties. Vanuit die ervaring kent Frank het aanbod van hulpmiddelen voor BHV en heeft hij nagedacht over wat wenselijk en nodig is om bedrijfshulpverlening bij calamiteiten te optimaliseren, juist ook in complexe bedrijfsomgevingen met meerdere verdiepingen of locaties. Hoe sneller de hulp hoe minder kans op ongewenste gevolgen.

Frank heeft als ervaren BHV-er altijd ambitie gehad om het bedrijf waarvoor hij werkte, Enexis, veiliger te maken en te houden. De app die hij daarvoor ontwikkelde maakte veiligheid eenvoudiger om in te richten en te organiseren en vooral sneller in de opvolging. Toen de app gerealiseerd was, kwam Frank tot de conclusie dat hij met deze oplossing heel Nederland veiliger kon maken. Zo is de SOSHELP app nu beschikbaar voor iedereen in Nederland.

De SOSHELP en SOSHELP-PRO app zijn ontwikkeld door Frank van den Wildenberg in samenwerking met 3D Targeteers, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten, vanaf de tekentafel tot en met de operationele fase. Als compagnons in Bedrijfshelden B.V. werken zij samen met Frank aan zijn droom om de Nationale Veiligheidsapp SOSHELP App in de markt te zetten.